گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

کاخ سفید: به تعامل با روسیه درباره مذاکرات وین ادامه ‌می‌دهیم

جن ساکی سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران افزود تیم ما همچنان به تعامل با روسیه در خصوص مذاکرات هسته ای ایران ادامه می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی کاخ سفید همزمان با مذاکرات میان ایران و ۱+۴ در وین اتریش اعلام کرد آمریکا همچنان به تعامل با روسیه درباره مذاکرات هسته ای ایران ادامه می دهد.

جن ساکی سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران افزود تیم ما همچنان به تعامل با روسیه در خصوص مذاکرات هسته ای ایران ادامه می دهد.

وی با تکرار اتهامات و ادعاهای غرب درباره پیشرفت برنامه صلح آمیز هسته ای ایران تصریح کرد معتقدیم روسیه و آمریکا دارای منافع مشترک در جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای است.

این ادعاها در حالی است که دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در گزارش "ارزیابی سالانه تهدیدها" برای سال ۲۰۲۲ اذعان کرد که بر اساس ارزیابی های واشنگتن، تهران فعالیت های تولید سلاح هسته ای انجام نمی دهد.

در این گزارش آمده است: ارزیابی ما همچنان اینگونه است که ایران درحال حاضر مشغول انجام اقدامات لازم و اساسی برای تولید سلاح هسته ای نیست.

سخنگوی کاخ سفید همچنین در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران افزود آمریکا هیچ پیشنهادی در مورد تحریم های روسیه به دلیل حمله اش به اوکراین نخواهد داد.

جن ساکی همچنین گفت که ما در مراحل پایانی مذاکرات وین هستیم و مسائلی هستند که باید حل شوند.

«سرگئی لاوروف» روز شنبه در نشست مطبوعاتی اظهار داشت که مذاکرات وین مسیری طولانی پیموده و تعداد موضوعات زیادی در این رابطه مورد موافقت قرار گرفته است؛ اما با توجه به اینکه تحریم‌های شدید غرب در مورد ایران هنوز تمام نشده و واشنگتن در این مساله نقش اصلی دارد، از دولت آمریکا خواستیم در سطح وزیر خارجه آمریکا تضمین کتبی بدهد که در روند کنونی گفت‌وگوها، حقوق ما در سرمایه‌گذاری‌ها و همکاری‌های اقتصادی با ایران ضایع نمی شود.

اگرچه موضع اخیر روسیه در روند مذاکرات را نمی‌توان نادیده گرفت اما واقعیت این است که موضوعات مشخصی باقی مانده که ایالات متحده درباره آنها تصمیم سیاسی خود را نگرفته و این مساله علت اصلی کندی گفت‌وگوها در وین شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر